Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

”Ingenting är omöjligt”

Välkommen till Göteborgs bästa och mest miljövänliga budservice!

Vi vill inte skryta med att allt är möjligt för oss. Så vi nöjer oss med att säga ingenting är omöjligt!

När vi startade Uppdraget bestämde vi oss för att aldrig säga att någonting är omöjligt. Vår inställning att inget är omöjligt har gett oss många svettiga uppdrag, glada stunder och nöjda kunder. För det ligger en speciell glädje i att klara av det som andra kallar omöjligt. Tro nu för all del inte att vi bara tar oss an uppdrag i gränslandet mellan trolleri och kommandoraider. Vanliga rutinkörningar är också utmaningar, på sitt sätt.

Ring och utmana oss, när du vill!

Från A till B, eller plocka upp något på vägen?

Oavsett om det är ett kuvert eller en hel teaterscen, om det ska över gatan eller långväga så ser vi till att ditt gods kommer fram helt, rent och i tid!

Akuta bud, tidspassning eller leverans under dagen?
Vi kör godset från A till B utan omlastning på terminaler.

Vi satsar på Biogas

Biogas är ett förnybart bränsle som framställs genom rötning av biologiskt material och genererar netto noll CO2-utsläpp vid förbränning.
I Dagsläget har vi totalt 7 fordon som drivs på biogas. Varav 5 lätta lastbilar som går på komprimerad biogas (CBG) och 2 tunga lastbilar som drivs på flytande biogas (LBG).