Boka transport

Så här bokar du en transport hos oss.

Ring oss eller boka digitalt

Föredrar du ett telefonsamtal med en trafikledare som registrerar din bokning åt dig, eller vill du sköta det helt digitalt själv? Inga problem, vi har ett bokningssätt för varje preferens.

Alla bokningar hanteras genom vårt transportledningssystem där all information om uppdraget sparas. Om du som kund vill följa upp statusen på din transport så är du välkommen att ringa oss, eller använda vår nya kundportal.

Boka via kundportalen

Genom kundportalen kan du själv boka transport och ordern går direkt in i vårt transportledningssystem. Med hjälp av portalen kan du följa upp nya som gamla bokningar, få prisuppgift för en transport, skapa rapporter för analys och mycket mer.

Har du en återkommande transport? Skapa en mall och din bokning är bara ett knapptryck bort nästa gång!

Saknar du användarnamn och lösenord? Kontakta oss på 031-25 55 50 så hjälper vi dig som är ny, att börja använda kundportalen.

Boka via ett telefonsamtal

Behöver du rådgivning, eller vill förklara din transport lite mer ingående?

Ring gärna till oss så får du prata med någon av våra kompetenta transportledare. Vi ser till att få med alla uppgifter som behövs för att transporten ska löpa så smidigt som möjligt.

Boka via vårt frågeformulär

Skicka din beställning till oss via orderformuläret genom att trycka på knappen nedan. Den blir då synlig för alla våra ordermottagare vid ankomsten och registreras därefter.

Vill ni ha en bekräftelse på att ordern kommit fram så skriv en notis om detta under godsbeskrivningen.

Bli kund hos oss

För att kunna boka transport hos oss via vår portal så måste du först registrera ditt företag som kund. Gör det enkelt genom att fylla i formuläret och tryck på “Skicka” så återkommer vi inom kort med dina inloggningsuppgifter. 

Välkommen!