Visa meny

Boka transport

Hur du gör en beställning!

Såhär bokar du

 

Boka via kundportalen

logga in och lägg en order direkt i vårt affärssystem. Vill du ha en bekräftelse på ordern; bocka i att du vill ha en notis. Genom detta val har du även möjlighet att följa ordern i realtid. Ring 031-25 55 50 för att registrera dig och få inloggning.

Väljer du att lägga en order via kundinloggning hamnar ordern direkt i vår trafikledning och du har själv därefter möjlighet att följa ordern i realtid exempelvis när den hämtas eller levereras. För att få ett användar-ID och lösenord pratar du med någon av våra ordermottagare på 031-25 55 50 .

 

Boka direkt

Skicka din beställning till oss via orderformuläret genom att trycka på knappen ovan. Den blir då synlig för alla våra ordermottagare vid ankomsten och registreras därefter.
Vill ni ha en bekräftelse på att ordern kommit fram så skriv en notis om detta under godsbeskrivningen. Vi kommer inom kort att ha en automatiserad funktion där vår server skickar en orderbekräftelse.

 

Boka på telefon eller e-post

● maila er order, order [at] uppdraget.se

● ring in din order på telefon 031-25 55 50

Fossilfria transporter

SWEDAC ackrediterad certifiering av ledningssystem för Miljö ISO 14001 och kvalitet ISO 9001

Våra Biogasfordon tankas med 100% biogas vilket garanterar att vi maximalt minskar vår klimatpåverkan. Biogas bildas naturligt vid nedbrytningen av organiskt material i syrefria förhållanden.

Kontakta oss