Visa meny

Boka transport

Hur du gör en beställning!

Välj någon av nedanstående alternativ:
● logga in och lägg en order direkt i vårt affärssystem. Vill du ha en bekräftelse på ordern; bocka i att du vill ha en notis. Genom detta val har du även möjlighet att följa ordern i realtid. Ring 031-25 55 50 för att registrera dig och få inloggning.

● maila er order, order [at] uppdraget.se, eller använd vårt orderformulär nedan

● ring in din order på telefon 031-25 55 50

Du kan alltid ringa till vår ordermottagning om du har några frågor. Vi kör för dig!

 

Väljer du att lägga en order via kundinloggning hamnar ordern direkt i vår trafikledning och du har själv därefter möjlighet att följa ordern i realtid exempelvis när den hämtas eller levereras. För att få ett användar-ID och lösenord pratar du med någon av våra ordermottagare på 031-25 55 50.Om du skickat din beställning till oss via orderformuläret nedan blir den synlig för alla våra ordermottagare vid ankomsten och registreras därefter.
Vill ni ha en bekräftelse på att ordern kommit fram så skriv en notis om detta under godsbeskrivningen. Vi kommer inom kort att ha en automatiserad funktion där vår server skickar en orderbekräftelse.

Vi vill påminna om våra öppettider på växeln, vardagar 06.30-17.00. Har ni behov av transport under tid som ligger utanför vår växels öppethållande uppmanas ni därför att beställa före 17.00 vardagar.

 

Gör en beställning här direkt!

Du kan beställa via orderformuläret alla vardagar mellan kl 06.30 och 17.00. Vi bekräftar alla beställningar. Du kan naturligtvis också beställa genom att ringa 031-25 55 50. 

1. Hämtning

2. Leverans

3. Tidpunkt

:
:

4. Företagsuppgifter

Om du ej har konto hos oss redan, vänligen fyll i även nedanståede företagsuppgifter.

Koldioxidneutrala transporter

ISO-certifiering enligt, branschorganisationen, Åkeriförbundet.

Våra Biogasfordon tankas med 100% biogas vilket garanterar att vi maximalt minskar vår klimatpåverkan. Biogas bildas naturligt vid nedbrytningen av organiskt material i syrefria förhållanden.

Nyheter från Uppdraget

Uppdraget i mångmiljonavtal med miljövänligt logistikupplägg

Räknat från ett pågående transportupplägg i början av 2015 har vi fr.o.m. slutet av 2016 sänkt utsläppen av Koldioxid (CO2) från 433 ton till 41,2 ton per år med bibehållen kapacitet. Minskningen... Läs mer

Mindre CO2-utsläpp än när man cyklar!

Uppdraget har kompletterat vagnparken med ytterligare biogasfordon och elhybrider. 46 % av de lätta transporfordonen i vår verksamhet drivs numera med alternativa bränslen.  Våra Biogasfordon... Läs mer

Uppdraget 30 år

Uppdraget i Göteborg AB nu 30 år. I november 1985 startade vi verksamheten och utan att vila en sekund har nu den korta tiden, 30 år, passerat. Vi ser fram emot kommande spännande och roliga år... Läs mer

Kontakta oss